Susreti s piscima za djecu i mlade

20 godina Assiteja u Hrvatskoj


Hrvatski centar Assitej, član Kazališnog epicentra specijaliziran za profesionalno vođena kazališta za djecu i mlade, 25.studenog 2016. u Kazalištu Virovitica proslavio je 20 godina postojanja. Na pozornicu kazališta tim povodom su se popeli nekadašnji i sadašnji predsjednici Assiteja, Leo Vukelić, Romano Bogdan i Miran Hajoš, uz pratnju brojnih kazališnih songova i sketcheva. U glavnom programu dodijeljene su nagrade 19.susreta profesionalnih kazališta za djecu i mlade održanog u Čakovcu mjesec dana ranije, a u popratnom programu otvorena je izložba festivalskih plakata u organizaciji Assiteja.

Kazališni epicentar priključio se slavlju i Viroviticu posjetio sa svojim Susretima s piscima za djecu i mlade na kojem su sudjelovali Ana Đokić, Zoran Pongrašić, Sanja Pilić i Silvija Šesto.

 

Fotogalerija:

Leo Vukelić, Romano Bogdan i Miran HajošKazališna družina PinkleciDramski studio mladih HvarKazalište ViroviticaNagrađeni s 19. susreta profesionalnih kazališta za djecu i mladeNagrađeni s 19. susreta profesionalno vođenih kazališta za djecu i mladeSusreti s piscima za djecu i mlade